Kandidaat voor de gemeenteraad

Recent heb ik me kandidaat gesteld voor de lijst van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014.

Sinds mijn geboorte heb ik het voorrecht om in Haarlem te mogen wonen. In deze tijd heb ik Haarlem en onze mede-Haarlemmers in alle facetten leren kennen. Als jarenlange vrijwilliger bij waterscoutinggroep Hildebrand maak ik mee hoe Haarlemmers elkaar kunnen helpen. Met beperkte middelen wordt door de eigen kracht van Haarlemse vrijwilligers ontwikkelingsgerichte vrijetijdsbesteding geboden aan kinderen uit alle lagen van de bevolking.

D66 is de partij met een goede toekomstgerichte visie op Haarlem. Door Haarlemmers aan te spreken op hun eigen kracht kan Haarlem zich verder blijven ontwikkelen. Als raadslid wil ik hier graag een constructieve bijdrage aan leveren!

Door mijn enthousiasme voor Haarlem en als economisch geograaf blijf ik graag op de hoogte van alles wat er speelt in de stad. Deze interesse loopt van kennis over de economische rol van Haarlem in de regio tot de zorgen van een winkeleigenaar. Mijn werkervaring bij de gemeente Amsterdam en recent afgeronde studie bestuurskunde helpen me om mijn eigen analyses en de voorstellen van anderen te beoordelen en om te zetten naar politieke actie.

Ik vind het een verrijking nieuwe mensen te leren kennen en begrijpen. Het is in de komende periode van bezuinigingen cruciaal om zowel onze politieke tegenstanders als de vele Haarlemmers met ideeën en met zorgen te begrijpen. Alleen via een constructieve dialoog kunnen we als D66 succesvol zijn in de huidige economische situatie in combinatie met de financiële positie van de gemeente Haarlem.

Mijn kennis van en passie voor Haarlem samen met de inzichten en perspectieven die ik heb opgedaan tijdens opleidingen en in mijn werk geven mij de broodnodige bagage om direct een rol van betekenis te spelen als raadslid voor D66. Mijn brede blik gecombineerd met analytisch vermogen stellen mij in staat om complexe problemen snel te vertalen naar concrete politieke oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *