Lijst 1, nummer 3

flyer voorkant

Morgen zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Een belangrijk moment omdat uw stem bepaalt hoe u de komende vier jaar vertegenwoordigd wordt in de gemeenteraad. Ik wil als nummer 3 op de lijst van D66 graag uw volksvertegenwoordiger zijn.

Een stem op mij betekent:

  • een stem voor een progressief en sociaal liberaal geluid in de gemeenteraad. Positief over initiatieven in de stad en het college als het kan, kritisch waar nodig;
  • een stem op een geboren en getogen Haarlemmer. Ik ken via bijbaantjes (McDonald’s), scholen (de molenwiek, “het Spaarne”), sportverenigingen en mijn voorzitterschap van Scouting Hildebrand Haarlem mensen uit alle hoeken van de stad; en
  • een stem op een raadslid dat verder kijkt dan de ambtelijke stukken en in gesprek gaat met u. Als raadslid kan en wil ik de stad niet begrijpen van een stuk papier.

Ik wil dat Haarlem een prettige stad blijft. Het groen moet daarom groen blijven, we helpen de Haarlemmers die het zelf niet redden vooruit en we letten goed op dat de gemeente zorgvuldig met geld omgaat. Ondanks de beperkte bevoegdheden van de gemeente over onderwijs moeten we ons wel keer op keer hard blijven maken voor de kwaliteit van ons onderwijs. Iedereen op elke plek in de stad verdient goed onderwijs. Dat is de kans om jezelf te ontplooien.

Ik wil graag uw raadslid in Haarlem zijn en hoop van harte op uw stem (en die van uw familielid, vriend of kennis), ik kijk uit naar de uitslag morgenavond en ik heb zin in alle prachtige gesprekken met u als Haarlemmer over onze stad!

Meer over onze standpunten leest u in ons verkiezingsprogramma op http://haarlem.d66.nl/content/uploads/sites/104/2014/01/Verkiezingsprogramma_GR2014_D66Haarlem.pdf (pdf)

Flyer achterkant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *