Eén van de 39

Verkiezingstijd is een geweldige tijd. Met veel enthousiasme zijn we als D66 -en ben ik als kandidaat raadslid op plek drie- in onze stad in gesprek over onze stad. Als ik erover nadenk kent dat enthousiasme voor mij twee redenen.

Ten eerste vind ik dat D66 de beste en de meest realistische visie heeft op de toekomst van Haarlem. Het groen blijft groen, we helpen de Haarlemmers die het zelf niet redden vooruit en we letten op dat de gemeente zorgvuldig met geld omgaat. Samen met alle andere D66’ers met dit verhaal de stad in te gaan en in gesprek te gaan met Haarlemmers maakt bijzonder veel energie los!

De tweede reden is misschien wel nog belangrijker voor mijn enthousiasme. Ik vind het geweldig om de verhalen te horen van alle al bekende en onbekende Haarlemmers. Tot nu toe ben ik bij elke campagneactiviteit wel een bekende tegen gekomen uit een ver of minder ver geleden. Van oud-klasgenoten tot oud-collega’s, stuk voor stuk zijn ze in Haarlem blijven wonen en hebben ze als ervaringsdeskundige en als direct belanghebbende een mening over en een visie op (een deel van) Haarlem. Ook onbekenden delen graag hun zorgen en wensen als daarnaar wordt gevraagd. Al deze verhalen van (oud-)bekenden en tot nu toe onbekenden geven mij als persoon en ons als D66 een nog beter beeld hoe Haarlem vooruit kan. Dit enthousiasme voor ons D66 geluid en voor de Haarlemse verhalen hoop ik straks te mogen laten horen als één van de 39 Haarlemse raadsleden.

Wil je jouw verhaal met me delen of meer van mijn ervaringen weten? Kom langs op één van mijn inloopspreekuren in de campagnewinkel donderdag 6 en 13 maart, van 19.00-21.00, blijf kijken op www.basvanleeuwen.nl of volg me op twitter (@vanleeuwenbas) of facebook (basvanleeuwen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *