Kandidaat Lijsttrekker D66 Haarlem

Met veel plezier stel ik mij kandidaat voor het lijsttrekkerschap van D66 Haarlem voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Hieronder mijn motivatie zoals ik deze afgelopen vrijdag heb aangeleverd bij mijn kandidaatstelling:

Sinds mijn geboorte heb ik het voorrecht om in Haarlem te mogen wonen. In deze tijd heb ik Haarlem en onze mede-Haarlemmers in alle facetten leren kennen. De afgelopen jaren zelfs heel intensief als raadslid.

D66 is de partij met een goede toekomstgerichte visie op Haarlem. Door Haarlemmers aan te spreken op hun eigen kracht kan Haarlem zich verder blijven ontwikkelen. Als lijsttrekker wil ik hier graag een constructieve bijdrage aan leveren!

De afgelopen jaren heb ik een bijdrage mogen leveren aan tal van mooie initiatieven die zijn voortgekomen uit onze visie op de stad. Zo opent zomer 2017 de Internationale School Haarlem, hebben we weer drinkwatertappunten in de stad, is er een ontwerp gekomen voor de Amsterdamse Vaart met draagvlak onder de buurtbewoners, krijgen bewonersinitiatieven binnen een week een reactie over de slagingskans van hun initiatief, worden de parkeerproblemen in Spaarndam West in 2018 opgelost met de aanleg van een parkeerplaats en lijkt universitair onderwijs in onze Koepel slechts een kwestie van tijd.

Als lijsttrekker wil ik zorgen dat wij als D66 nog meer de initiator zijn van het gesprek over de toekomst van onze gemeente. Als grootste partij in de gemeenteraad zijn we dit verplicht aan onze leden en aan alle Haarlemmers. Kortom, vaker het gesprek over de toekomst binnen onze vereniging en op allerlei plaatsen in de stad.

Ik ben heel benieuwd naar uw wensen voor en ideeën over onze gemeente. Daarom nodig ik u van harte uit voor een van de huiskamergesprekken die ik de komende tijd organiseer. De gesprekken vinden plaats op 21 & 31 mei en 7 & 14 juni om 20:00.

Aanmelden voor deze gesprekken kan via D66@basvanleeuwen.nl. Voor vragen kunt u natuurlijk ook mailen.

Op 22 mei zal ik mij samen met de andere kandidaten presenteren aan alle leden. Daarna hebben leden van D66 Haarlem van 22 mei de kans om te stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *